sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Vaalilehdestä päivähoitoon ja koiran rotuun

Vaalilehteä olen työstänyt tässä viime päivät toden teolla ja pian alkaa valmista tulla! Välillä vaan tuntuisi, että tarvitsisi vähän lisätunteja vuorokauteen. Intoa, kun olisi tehdä niin kauheasti kaikkea, mutta tunnit meinaavat loppua...Lapsiperheiden palveluiden kehittämisestä kirjoittelen parhaillaan. Olen aiemmin ollut päivähoidonohjaajan ja päiväkodissa jonkun aikaa töissä ja tykkäsin työstäni valtavasti. Aivan pienenä lapsena olinkin ilmoittanut, että minusta tulee lastentarhanopettaja. Aika lähelle sitten myöhemmin tulikin, vaikka varsinaisesti sosiaalityössä ja lastensuojelutyössä olenkin toiminut. Oikein innostuin taas aiheesta kirjoitellessani.

Eilen järjestin Epämiellyttävä totuus-elokuvanäytöksen Riihimäellä! Tilaisuus meni hienosti. Tuo elokuva on kyllä niin vaikuttava, että se pitäisi nähdä kaikkien! Jaoin arjen ilmastovinkkejä-lehtistä osallistujille ja elokuvan jälkeen jäin jutustelemaan halukkaiden kanssa tarkemmin.

Loppuviikosta torstaina minulla kävi myös Nuoria Kotkia eduskuntavierailulla ja he olivat sitten ihanan innostuneita! Hyviä kysymyksiä tuli jo ihan pieniltä koululaisilta taas, vaikka kyllä eniten heitä silti kiinnosti se, minkä rotuinen koira minulla on. Suloisia lapsia olivat! Perjantaina jäi erityisesti mieliini Superin aamukahvitilaisuus, missä käytiin hyvää keskustelua lähihoitajien asemasta sekä mm. vanhustenhuollosta. Vanhana lähihoitajana asia lämmitti sydäntäni oikein tosissaan!

Ei kommentteja: