sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Kuulumisia pääsiäistunnelmista

Aurinkoista ja iloista pääsiäistä! Ihanat ilmat tuli pääsiäiseksi!Aurinko tuo tosiaan kevättunnelman!

Tämä viikko on ollut eduskunnasta istuntovapaa. Maanantaina järjestin Tuomiojan Erkin kanssa SDP:n suunta ja tulevaisuus -tilaisuuden Riihimäellä ja kävimme myös Wanhojen tovereiden vieraina Forssassa.Tilaisuudet olivat vahvan aattellisia ja hyviä. Eki on aivan loistava puhuja ja niin viisas mies! Hän suorastaan hurmasi Riihimäellä. Oma äitinikin oli suorastaan Eki -lumossa tilaisuuden jälkeen. Karismaa Erkillä riittää vahvojen arvojen, aatteiden ja älyn ohella. "Enemmän aatetta, enemmän asiaa", mikä oli viime puoluekokouksessa Ekin slogan sopii hänelle erittäin hyvin! Oma puheeni löytyy myös nettisivuiltani lähipäivinä, jos haluat tarkemmin tutustua aatoksiini puolueen kehittämisestä.

Tiistaina ja keskiviikkona oli pienet haastattelut ja olin Helsingissä. Oli ihana tehdä huoneessa rauhassa töitä, kun eduskunta oli varsin rauhaisa. Kirjoittelin myös pari kolumnia. Tässä vapaan viikon aikana oon myös nähnyt vähän enemmän ystäviä ja pääsiäisenä kokoonnuttiin Forssan seudun sukulaisteni kanssa vanhemmilleni Riihimäelle.

Riihimäki on muuten Suomen pääsiäiskaupunki virallisestikin ja on mukava, että kaupunki ja eri toimijat järjestävät monenlaista pääsiäisohjelmaa perheille pääsiäisen aikaan. Kaupunki on aina myös koristeltu pääsiäsitunnelmaan yms.

Liikuttua on tullut myös ja peuhattua Amigo-koiran ja Wilma-hevosen kanssa. Amigo-koirallamme on hassu intohimon kohde - nimittäin hiuslenkit! Se käy joka ilta tarkistamassa molemmat yöpöydät, jos sinne olisi jäänyt hiuslenkki. Samoin hamuaa niitä pöydältä ja kaikkialta. Jos ehtii napata, niin puristaa suun tiukasti kiinni ja jemmaa lenkin kielen alle. Suuta raottaessa puristaa kieltä alas ja lenkin "pelastaminen" on siis kovan työn takana...Lenkithän olisi koiran suolistolle todella vaarallisia, niin nyt lenkit on nostettu korkealle vessassakin, ettei Ami vaan nappaisi...Kaikenlaista fetisismiä tai intohimoa voi siis koirallakin olla...Kasvattajan kanssa juuri juteltiin ja naurettiin, ettei hänkään ennen vastaavasta tavasta ollut kuullut!

Tänään lauantaina olin tapaassa kansalaisia Lopen lankalauantain markkinoilla. Tunnelma oli kiva, näin paljon tuttuja ja oli mukavaa jutustelua! Lopella on aina mukava tunnelma! Illalla Antin kotikylällä Rusutjärvellä oli pääsiäiskokko vanhan suomalaisen perinteen tapaan. Käväistiin siellä myös muutaman ystävän kanssa. Hienoa, että perinteitä pidetään yllä ja kyläyhdistys järjestää tällaisen tapahtuman. Kyläyhdistyten rooli on monella paikakkunnalla tärkeä.

Viime sunnuntaina Antti tai siis Rumba-Antonio pääsi hienosti tanssi-kisassa jatkoon...Kyllä jännitettiin yleisössä kädet hiessä...Suurimmat aplodit Antti kyllä katsomolta saikin! Huomenna jännätään sitten "tulista" tangoa...Olen kyllä koittanut rohkaista heittäytymään ja tuomaan tunteen tanssiin. Mielestäni tanssiin kuuluu suuret tunteet. Antilla tosiaan on varsin vahvat tunteet, kun vaan uskaltaisi päästää ne näkyviin...ei se aina ole suomalaismiehelle ihan helppoa...Siksi kai Antinkin jäykkä tyyli on sulattanut suomalaisten sydämet...ja tuonut sympatiat. Usein täydellistä taitoa enemmän, ihmiset taitavatkin tykätä aitoudesta ja sympatiasta. Tanssilattioiden tavis-Antti raivaa tilaa tavisten tanssille! Tanssi on kaikkien harrastus ja kaikki tyylit ovat hyviä! Kunhan vaan liikutaan ja viihdytään yhdessä!:)

Ei kommentteja: